Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal.

Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate.

Prin click pe “ACCEPT”, acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie, care implica inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informatiilor, precum si Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului nostru

Accept

Expeditie si livrare

Se considera comanda ferma acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent Caravana Horeca catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore. Livrarea se face in termen de 24 - 48 de ore (1 -2 zile lucratoare) pentru comenzile finalizate pana la ora 15:00 si in termen de 48 - 72 de ore (2 -3 zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora, daca la confirmarea comenzii, produsele sunt pe stoc. Daca produsele nu sunt pe stoc, veti fi sunat de un reprezentant Caravana Horeca care va va informa despre data de livrare. Comanda minima acceptata pe site-ul www.caravanahoreca.ro este de 50 RON tva inclus. 

Atentie! Prin plasarea unei comenzi pe site, produsele nu sunt rezervate pentru dumneavoastra. Confirmarea unei comenzi se face doar telefonic. Dupa plasarea unei comenzi va rugam asteptati telefonul unui operator Caravana Horeca pentru confirmarea stocului si a datei de livrare. 

 Atentie! Comenzile se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei  (nu comercializam sau livram produse in afara tarii). 

 

Deschidere colet la livrare - Caravana Horecava ofera deschidere colet la livrare

Serviciul este oferit doar pentru livrarea care se face cu FANCURIER. Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a curierilor enumerati livrarea se va face prin DPD Romania, astfel serviciul de deschidere a coletului la livrare va fi indisponibil. 

Atentie: Reclamatiile privind lipsa unui produs trebuie facute in maxim 48 ore de la primirea coletului. Caravana Horeca nu se face raspunzator de lipsa produselor din colet daca clientul nu semnaleaza aceasta in 48h de la primirea coletului.

ATENTIE - In perioada evenimentelor speciale de cumparaturi ( ex: Black Friday) sau in perioada sarbatorilor legale nu ne asumam termen de livrare. In aceste perioade termenul de livrare poate sa depaseasca 10 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc. 

 

Costurile de transport

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei TVA inclus. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre Caravana Horeca si firmele de curierat partenere).

Produs adaugat la comparatie