Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal.

Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate.

Prin click pe “ACCEPT”, acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie, care implica inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informatiilor, precum si Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului nostru

Accept
    Spatula pentru burger, maner ergonomic antiderapant, linia Premana, 26 cm
  • La reducere!

Cutitele profesionale Sanelli beneficiaza de un maner turnat direct pe lama pentru o imbinare perfecta care ofera siguranta, rezistenta la alunecare si aderenta. Lama acestora se remarca printr-un tais foarte ascutit, partea superioara fiind rotunjita, usor si confortabil de utilizat. De asemenea, este marcata cu calitatea otelului utilizat X50 CR MO 14 sau X60 CR MO V 14, numarul lotului, codul de identificare al articolului si marca de certificare americana FSN.

Calitatea deosebita a liniei profesionale Premana este asigurata de ergonomia unica si durabilitatea excelenta.Proprietatile colectiei Premana Professional:

LAME

• Duritate deosebita (54-56 HRC).
• O buna flexibilitate.
• Putere mare de taiere.
• Durata mare a taisului.
• Forma taisului special conceputa pentru uz profesional.
• Potential de ascutire deosebit.
• Forma convexa a taisului garanteaza o sustinere eficienta atunci cand utilizatorul trebuie sa exercite o forta considerabila. Taisul nu este supus ciobirii.

MANERE

• Designul exclusiv al manerului ergonomic este rezultatul unor studii speciale efectuate la institutele universitare calificate (o unitate de cercetare numită EPM: Politehnica Milano) si testata prin teste experimentale computerizate.
• Forma ergonomica conduce la o reducere accentuata a oboselii utilizatorului.
• Suprafata moale, dar usor aspra face ca manerul sa nu fie alunecos si mult mai sigur de utilizat.
• Materialul utilizat nu este toxic si respecta regulile europene.
• Materialul utilizat va rezista la schimbari bruste de temperatură (de la -40 °C la + 150 °C), agenti corozivi si detergenti.
• Acest lucru inseamna ca cutitul poate fi curatat intr-o masina de spalat vase și sterilizat.
• Manerul este perfect echilibrat cu lama.
• Culoarea verde a manerului face ca cutitul sa fie imediat vizibil pe masa de lucru: o mai mare siguranta la locul de munca. Forma manerului a fost proiectata pe calculator.

Scopul este de a aduce o contributie decisiva la imbunătățirea sigurantei, fiabilitatii si igienei la locul de munca. Nicio alta colectie de tacamuri profesionale disponibile in prezent nu are toate aceste proprietati. Cutitele din colectia Premana Professional sunt acoperite de brevetele europene si americane.

UTILIZARE
Fiecare model de cutit este realizat pentru un scop specific. Nu folositi cutitul pentru altceva. Nu lasati lama sa intre in contact cu suprafetele dure (placi ceramice, blaturi de granit etc.).

CURATARE
Acest cutit poate fi spalat intr-o masina de spalat vase atat timp cat va asigurati ca acesta este indepartat imediat dupa terminarea ciclului. De asemenea, se poate spala manual, folosind detergenti obisnuiti in uz casnic. In acest caz, asigurati-va ca eliminați toate resturile care se acumuleaza cu usurinta pe lama din zona din apropierea manerului: aveti grija deosebita sa va curatati bine cutitele dupa ce le folositi in contact cu substantele corozive: de exemplu, oxidarea este accelerata de catre abundenta de clorura de sodiu gasita in prelucrarea pestelui. In general, toate lichidele organice sunt potential daunatoare daca sunt lasate in contact cu lama pentru mai multe ore.

INTRETINERE
Ar trebui sa va ascutiti cutitele cu otelul ascutit. Asigurati-va ca utilizati pietre abrazive specifice si un racitor: temperatura ar putea duce la o pierdere de duritate si rupere.

PARAMETRI:

  •      Lungime: 260 mm

MOD DE UTILIZARE:

  •      Poate fi folosita intr-o masina de spalat vase: da
368626

Fișa cu date

Disponibilitate:
pre-comanda
Material
Otel inoxidabil
Utilizare:
spatule
Lungime lama (mm):
260

Pune o intrebare

Nu este necesara inregistrarea!

Dacă întrebarea pe care o ai nu a primit încă răspuns aici, folosește formularul de mai jos pentru a întreba ceva despre acest supliment.

(optional)
*(obligatoriu pentru a fi instiintat atunci cand un raspuns este disponibil)
(optional)

16 alte produse din aceeași categorie:

Produs adaugat la comparatie