Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal.

Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate.

Prin click pe “ACCEPT”, acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie, care implica inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informatiilor, precum si Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului nostru

Accept

ACEST FORMULAR TREBUIE COMPLETAT DE PERSOANA CARE ESTE VIZATA DE DATELE PERSONALE SOLICITATE

Va rugam sa completati formularul de mai jos. Informatiile pe care le furnizati vor fi utilizate de catre HorecaPIV SRL pentru a procesa si administra aceasta cerere de acces.
HorecaPIV SRL poate utiliza o terta parte pentru a procesa cererea si astfel poate fi necesara divulgarea datelor dvs. personale catre acea terta parte.

Cu exceptia cazului în care s-a agreat altfel, cererea dvs. trebuie sa fie însotita de copii a doua documente oficiale care indica in mod clar numele si adresa dvs. actuala pentru a confirma identitatea dvs. fata de HorecaPIV SRL; unul dintre aceste documente trebuie sa includa o fotografie a dvs.
Exemple de documente adecvate de identificare:

  • copie dupa permisul actual de conducere,
  • pasaport si copii dupa declaratiile fiscale sau facturi de utilitati din urma cu trei luni fata de data cererii dvs


Daca ati autorizat o terta parte pentru a face o cerere sau pentru a primi datele dvs. personale în locul dvs. (de exemplu, un solicitant), furnizati de asemenea o copie a documentului care acorda aceasta autoritate.

DECLAR CA INFORMAȚIILE FURNIZATE IN CADRUL ACESTUI FORMULAR DE SOLICITARE SUNT CORECTE SI CONFIRM CA SE REFERA LA PROPRIA PERSOANA.

INȚELEG FAPTUL CA DACA NU COMPLETEZ CORECT ACEST FORMULAR, SOLICITAREA MEA POATE FI PRELUCRATA CU INTARZIERE

Produs adaugat la comparatie