Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale

Noi stocăm și/sau accesăm informații pe un dispozitiv, cum ar fi identificatori unici în cookie-uri pentru procesarea datelor cu caracter personal.

Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, inclusiv dreptul dvs. de a obiecta în cazul în care este utilizat interesul legitim sau în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate.

Prin click pe “ACCEPT”, acceptati folosirea tuturor Tehnologiilor de tip Cookie, care implica inclusiv acceptul dvs. cu privire la stocarea/accesarea informatiilor, precum si Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului nostru

Accept
  • -20%

Lame anodizate dure - Fabricate in Italia

Anodizarea tare, cu grosime mare are loc printr-un proces de imersie electrolitica care formează la suprafata un strat de oxid de aluminiu, care confera piesei o rezistenta foarte mare la coroziune si o rezistenta exceptionala la uzura.

Realizata din aluminiu dur anodizat, cu maner din aluminiu anodizat gri, aceasta lopata a fost creata pentru a raspunde nevoilor celui mai pretentios producator de pizza.

752F50A

Fișa cu date

Disponibilitate:
verifica stoc: 0761.781.940
Utilizare:
spatule
Lungime (mm):
150

Pune o intrebare

Nu este necesara inregistrarea!

Dacă întrebarea pe care o ai nu a primit încă răspuns aici, folosește formularul de mai jos pentru a întreba ceva despre acest supliment.

(optional)
*(obligatoriu pentru a fi instiintat atunci cand un raspuns este disponibil)
(optional)

16 alte produse din aceeași categorie:

Produs adaugat la comparatie